Planteboksideer – 5 måter å lage spektakulære utstillinger på

Hvis du leter etter stilige plantekasser-ideer for å gi hagen din et løft, så trenger du ikke lete lenger.Å velge stilige beholdere, sammenkoble planter og potter effektivt, og å finne dem for maksimal effekt, kan forvandle uterommet ditt.

Når det gjelder å velge den perfekte plantekassen for å realisere dine hagearbeidsideer for containere, er det mange materialer, former og størrelser å velge mellom.Og modige og dristige plantevalg vil umiddelbart trekke blikket og gjøre inntrykk.

Enten du er ute etter en vindusboks full av sesongens blomster eller en majestetisk storskala container med et lite tre, vil valget ditt bidra enormt til din eiendoms appell.

 

1. INTRODUSERER RYTME OG INTERESSE MED PLANTEKASSER

Hvis du vil at plantekasseideene dine skal skape et ekte skue, kan du stille dem opp langs en terrasse eller ved bassengkanten og blande dem med toppiary.Å velge en slående form og farge og pare dem med mørkebladede eviggrønne planter gjør dem til et iøynefallende trekk.

2. GÅ FOR SIRKULÆRE PLANTEKASSER

Elegante og ideelle for å plante trær og viltvoksende blomster, sirkulære plantekasser gir umiddelbar ynde til ethvert uterom.Foruten å legge til en følelse av bevegelse og milde linjer til et design, kontrasterer de også vakkert med firkantet og rektangulært belegg, riller, vegger og gjerder.

3. LYS OPP REKKVERK OG BALKONGER

 
Få mest mulig ut av flower power med balkonghageideer som denne plantekassen i brostil.Designet for å stikke over rekkverket, kan det bli hjemsted for muntre ettårige planter for en sesongmessig utstilling, etterfølgende vinstokker og eller til og med urter og hjemmedyrkede avlinger.Plasser med jevne mellomrom for et smart symmetrisk utseende eller maksimer effekten ved å dytte dem opp rett ved siden av hverandre.

4. STIL OPP ET HJØRNE MED PLANTERE

 
Vil du legge til litt frodig interesse til et tomt hjørne av hagen din?Da er plantekasseideer svaret.Ikke bare kan du gruppere og plassere dem for å få mest mulig ut av den tilgjengelige plassen din, men du kan også skreddersy plantingen for å passe stilen din og hagen din.Mange design kommer i en rekke størrelser og høyder, så hvorfor ikke velge en trio for å lage en smart og sammenhengende skjerm på litt forskjellige nivåer?

Legg til et snev av variasjon ved å blande i noen beholdere med kontrasterende form eller størrelse, men hold deg til samme finish eller materiale for en smart, koordinert skjerm.

Når det gjelder å velge planter, må du bestemme hvor dristig og fargerikt du ønsker at resultatet skal være.En blanding av avklippede eviggrønne planter og slanke løvtrær – som disse hvitstammede bjørketrærne – skaper en tidløs følelse som også reflekterer årstidene, men ideer til tropiske hager med cannas, fatsia og palmer passer til varmere himmelstrøk eller prøv skulpturelle tørkeelskere som agave, manzanita, kaktus og kaktus.


Innleggstid: 13. august 2022