Utemøbler i betong: hagesett i betong

Morsomt, praktisk, stilig, moderne og glatt.Betongskall, høy kvalitet, vanntett og brannsikker, ikke lett å skade, og gir deg en trygg og komfortabel utendørsopplevelse.

Betongmateriale, solid og slitesterk.

Utsøkte møbler, tilbehør og kunstverk inspirerte dette moderne mørkegrå bordet.

Dens ro-estetikk kombinerer poleringsgeometri med betongstyrke og holdbarhet for å skape et moderne mesterverk.

ny11

Dette piknikbordet er veldig egnet for å invitere gjester til fellesmiddager eller familiesammenkomster i helgen.

Det er et must for uterom.Laget av betong.Den er også værbestandig, vanntett og ripebestandig.

Lave vedlikeholdsløsninger for all sesongbasert underholdning.

Funksjonelt praktisk, stilig og bærekraftig, denne utmerkede utemøbelkolleksjonen er spesielt designet for utemiljøet.

Tilpassede størrelser kan leveres på forespørsel.

ny11-1

ny11-2

Slitesterk: Ingen kan nekte for at et spisebord i betong til salgs er holdbart.Styrken til sement-og-sandblandingen gjør betongbordet sterkt som et bunnsolid.Derfor kan betong brukes til å lage fortau, stier, benker osv. Betong spisebord er stabilt slik at du kan sette hva du vil på det.

Enkelt å rengjøre: Betong spisebord til salgs er vanntett i motsetning til andre spisebordsmaterialer som tre.Så det er enkelt å rengjøre og holde flekkene unna.For å friske opp spisebordet i betong, kan du bruke en ren klut til å tørke av det med mild såpe og vann.Hvis du gjør det regelmessig, vil bordet ditt alltid være rent og se ut som nytt.

Unikt: Betong spisebord er den unike gjenstanden på kjøkkenet.Hvis hjemmet ditt har en moderne estetikk, er dette bordet det ideelle valget for deg.Det kompletterer ethvert designkjøkken, enten det har en industriell chic stemning.Du kan bruke betong spisebord for innendørs eller utendørs bruk.

Værbestandig: Betongmøbler til salgs er et av de mest værbestandige materialene.Det betyr at det kan forhindre korrosjon eller enhver form for forringelse på grunn av langvarig eksponering for værforhold og tøffe omgivelser.Den kan opprettholde sin konstruksjon, maling og belegg med høy temperatur, forurensning, fuktighet, sterkt sollys, vind, fuktighet, snø, etc.


Innleggstid: 13. august 2022